ATNU klar med 2 nye energibarer

Danske ATNU har netop lanceret 2 nye energibarer, så deres sortiment nu består af hele 5 forskellige smagsvarianter.

De to nye smagsvarianter er Salted Caramel samt Strawberry – og vi har prøvesmagt dem!

ATNU Energybar Strawberry

Energibar med både hurtige og langsomt optagelige kulhydrater, velegnet til brug ifm. træning – både før, under og efter træning. Den er gluten fri og én bar (40 gram) indeholder 169 kcal, 5 gram fedt og 28 gram kulhydrat.

Selve energibaren er lavet på en base af havregryn og har en smag der leder tankerne hen mod havregrynskuglerne fra ens barndom. Konsistensen er fast, men stadig nem at tygge – også med høj puls ifm. cykelløb, som undertegnede fik afprøvet i forbindelse med Spring Classic i Odder. Smagen er, som navnet indikerer, jordbær, men på en afdæmpet og naturlig måde som ikke smager eller virker syntetisk.

ATNU Energybar Salted Caramel

Samme princip med hurtige og langsomtoptagelige kulhydrater, så den kan bruges både før, under og efter træning – ja også som en hurtig snack! Ligeledes gluten fri og så indeholder én bar (40 gram) 170 kcal, 28 gram kulhydrater og 5,1 gram fedt – altså meget lig Strawberry udgaven.

Den er lavet på samme base med havregryn, men den er mere blød og bliver lidt mere klæg i konsistensen, smagen leder mine tanker hen mod havregrynskuglerne igen, samt kagedej – lækkert, men ikke noget jeg vil spise en hel håndfuld af på en lang tur, der ville jeg nok foretrække lidt afveksling ift. smagsvarianter. Salt karamellen er med til at give den karakteristiske smag og giver lidt “knas” til energibaren. Personligt ville jeg nok hellere “snacke” denne ifm. en pause på en træningstur eller lign., mens Strawberry smagsvarianten måske er mere trænings/løbsorienteret og nem at spise kontinuerligt ifm. et langt træningspas, eller et cykelløb.

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Hærvejsløbet 2024 – spar 30% ved tidlig tilmelding!
I dag åbner tilmeldingen til Hærvejsløbet 2024 der afholdes 29. juni 2024...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.