Test: Muc-Off AirMach Carbon Pump

Jeg har haft fornøjelsen af at blive opgraderet på pumpefronten med AirMach Carbon pumpen fra Muc-off. Den gav variation i pumperiet og luft til mere.

AirMach Carbon er en 22 cm lang og 4.5 cm bred pumpe fremstillet i kulfiber og CNC-bearbejdet aero-kvalitetsaluminium. Den er designet til at være super robust og dens ydeevne taget i betragtning, er den også let og kompakt. Den er designet til både at kunne bruges som almindelig håndpumpe og som lille udgave af fodpumpen, da en lille plade til at sætte foden på, kan vippes ud.

Pumpen kan nemt fastgøres til rammen på cyklen med det medfølgende monteringsbeslag, men jeg har haft pumpen i min rygsæk eller cykeltaske, da jeg skifter mellem flere forskellige cykler.

Pumpen har en integreret udtræksslange, og den vendbare skrue på ventilhovedet er kompatibel med både Presta- og Schrader-ventiler.  Udtræksslangen, og det at pumpen skrues på ventilhovedet, gør, at risikoen for at trække ventilen skæv under pumpearbejdet minimeres.

Der er et godt vandret stump håndtag at tage fat i og trykke ned på, og det giver mere at lægge kræfterne i end ved helt lige strømlignede små pumper. Udtrækslangen kan sættes fast i håndtaget, når den ikke er i brug, og det er lækkert tænkt, da det giver en god fornemmelse af at have styr på stumperne.

Jeg har ikke tidligere set en så lille pumpe med et fodstativ, men det virker fint at vippe den lille rustfrie sorte plade ud og placere foden herpå. På den måde fik jeg endnu mere power i pumperiet ved tryk på det pink håndtag. Jeg er i øvrigt vild med det gennemførte design, der også er ført helt ud i farvesammensætningen med pink i top og bund.

Konklusion

Med det gode håndtag og muligheden for at variere i pumpestil fra almindelig håndpumpe til fodpumpe, har jeg med denne cykelpumpe hurtigt og effektivt kunne pumpe mine dæk op til et højt tryk. Under brug af den har jeg følt mindre skræk for at vride ventilen skæv, da jeg med udtræksslangen samt det at kunne skrue pumpen fast på ventilhovedet, har kunne få ro omkring ventilen. I kombination med håndtaget, der kan gribes om og lægges kræfter i ved at trykke på det, har det givet et flow i pumpearbejdet, der har fyldt dækkene med luft, uden at jeg er kørt helt træt i armene. At pumpen også er gennemført udseendemæssigt flot bidrager blot til den gode helhedsoplevelse.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 499,-

Funktionalitet 9
Design 9
Pris 7
8.3
Mere fra Trine Balskilde Stoltenborg
Test: Camelbak M.U.L.E. 9L Saddle Pack -og M.U.L.E. 12L Handlebar Pack
Min første løberygsæk med drikkeblære var fra Camelbak og for mig er...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.