Test: GripGrab Pacr Jersey

Over sommeren har jeg været så heldig at få lov at teste en række af GripGrab’s nye styles, bl.a. Pacr jersey’en som er en jersey til alle dem der søger tæt pasform og lækre features, men uden det behøver koste en bondegård!

Design og detaljer

Pacr jersey’en fås i 3 farver, sort, hvid og grøn som den testede udgave – det er “moderne” farver som vil appelerer til et bredt publikum og så har den grønne udgave den fordel at den passer perfekt til “offroad” rytteren også, uanset om det så er på MTB eller gravel.

Størrelsesmæssigt spænder de fra S -> XXL og fås i udgaver til både mænd og kvinder.

Jersey’ens materiale er tyndt og let og der er brugt ét materiale foran og bagpå, samt et mesh-materiale for øget ventilation ned langs hele siden – dette materiale er også endnu mere strækbart og giver derfor mulighed for en tættere pasform.

Der er en lille krave ved halsen, lynlåsen er der parkering til så den ikke generer når den er lukket – og det gælder iøvrigt også i bunden hvor lynlånsen er dækket af en lille snip. Den gennemgående lynlås er fra YKK som er garant for god kvalitet og lang holdbarhed.

Ved ærmerne og i livet er der en bred laserskåret elastik som afslutning, det giver en tæt og stilfuld afslutning uden store og potentielt generende syninger. Som en ekstra lille detalje er GripGrab logoet præget i elastikken omkring livet og dén detalje er altså ret fed! Indvendigt er der naturligvis silikoneprint, så den ikke glider op i livet. Ærmerne er også lidt længere end normalt og så er der UPF 50 solbeskyttelse i materialet.

Bagpå er der 3 åbne lommer med god størrelse til det man normalt har brug for at medbringe og derudover er der en mindre lomme med lynlås i siden. Nok mest til nøgler eller lign, men uden cover kan jeg lige klemme min iPhone 12 i den. Lommen er dog ikke vandtæt, men lukket – så man ikke taber nøgler eller telefonen i løbet af turen.

Komfort og pasform

Jeg har efterhånden kørt en del kilometer i Pacr Jersey, både cykelløb, træningsture og på landevejen, såvel som på grusvejen – herhjemme og på Mallorca bl.a. Jeg har testet jersey’en i str. S og den passer perfekt til mine 175 cm. og 66 kg., pasformen er tæt som jeg foretrækker det – men ikke tættere end der stadig er fornuftig bevægelighed i den.

Ærmerne har en god længde, det samme i overkroppen og så synes jeg bare den sidder vildt godt! Den sidder tæt og detaljerne med ærmerne, elastikken i livet og det lækre materiale gør at den ser godt ud!

Jersey’en er testet i både moderate temperaturer, samt +30 grader og flere gange under 4-6 timers ture hvor den virkelig har gjort det godt. Får man et regnskyl så tørrer materialet hurtigt og det samme gør sig gældende hvis man kører hårdt på og sveder meget, men drosler ned i løbet af turen. Materialet tørrer virkelig hurtigt så man ikke sidder med følelsen af en våd og klam jersey. Det tynde og lette materiale gør at den egner sig bedst til “sommerlige” temperaturer, men du kan sagtens bruge den i 15-20 grader, det behøver ikke være 30 grader og høj sol – selvom materialet er tyndt og let, er der stadig en grundlæggende beskyttelse i det.

Lommerne bagtil har god størrelse og den lille kant øverst på lommerne gør dem nemmere at “finde” når man sidder på cyklen og skal have fat i en gel eller lign. Den tætte pasform gør dog også at lommerne sidde tæt til kroppen og derfor kan være lidt sværere at komme til, hvis hvis den havde haft en mere afslappet pasform – men det gør sig gældende ved næsten alle jersey’er.

Konklusion

Pacr Jersey’en har over sommeren været min “go-to” jersey da jeg virkelig synes designet er fedt, pasformen og komfort helt i top og så gør det ikke noget der kommer lidt farve på, selvom den oliven grønne stadig er ret diskret. Jeg har følt mig yderst komfortabel på både lange og kort ture, under mange forskellige vejrforhold og har egentlig intet at udsætte på Pacr Jersey’en – jeg synes derimod man får rigtig meget for pengene!

Pacr er en fed tætsiddende jersey der kan bruges på både landevejen og i skoven, eller på gruset og som får de bedste anbefalinger herfra.

Pris og tilgængelighed

Set til priser fra 679,-

Funktionalitet 9
Komfort og pasform 10
Design 8
Pris 8
8.8
Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Video: Garmin Varia Bundle Unboxing
Vi unboxer og ser nærmere på Garmin’s Varia, en cykelradar der gør...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.