Ny Refuel+ fra atnu med 80 mg. koffein

Den danske energiproducent atnu har netop lanceret en ny udgave i Refuel-serien, Refuel-serien består af tabs med elektrolytter til at opretholde væskebalancen under træning. Tidligere har der ikke været koffein i disse, men med Refuel+ er dette nu fortid.

Refuel+ er stadig tabs/brusetabletter der opløses i vand og skal hjælpe med at opretholde væskebalancen under træning. De indeholder vigtige elektrolytter og nu også koffein der skal hjælpe med at give dig et ekstra “kick” under træningen.

Der er ikke tilsat sukker og de indeholder 80 mg. koffein pr. 500 ml. (1 tablet pr. 500 ml. vand)

Til en start der er kun én smagsvariant nemlig Lemon og den kunne jeg personligt godt nøjes med, for den smager ret godt! Smagen er rimelig diskret, ikke så gennemtrængen – og dette er kun et plus i min bog, da det ellers hurtigt kan blive lidt for meget. Jeg havde ærlig talt frygtet at det høje indhold af koffein ville gøre at smagen var bitter, men det er slet ikke tilfældet – det smager blot friskt af lemon – stor tommelfinger op!

Ingredienser

Surhedsregulerende middel (citronsyre), natriumbikarbonat, natrium, magnesiumkarbonat, aroma, konsistensmiddel (sorbitol), kaliumklorid, majsstivelse, calciumkarbonat, steviolglykosider, L-askorbinsyre (Vitamin C),farve riboflavin (E101), maltodextrin, pyridoksin hydroklorid (Vitamin B6).

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 49,- (1 rør med 20tabs)

Køb Atnu Refuel+

Mere fra Noel Juul Christensen
Wahoo lancerer ny og forbedredt Kickr
Wahoo har netop lanceret en ny udgave af den yderst populære Kickr...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.